mBlooming your innerself

Transformatie van binnen uit

wil je meer balans ervaren, veerkrachtig zijn, je zelfvertrouwen vergroten,


Coaching / Therapie

Wil jij veranderen en de  MOOISTE EN KRACHTIGSTE VERSIE van jezelf worden en dat wat je hierin tegenhoudt aanpakken.
Tijdens een coaching traject begeleid ik je  om inzicht te krijgen,  issues te verhelderen en patronen te doorbreken. Samen gaan we aan de slag en ga jij keuzes maken om meer in je kracht te komen, meer balans en veerkracht te ervaren


Training mBraining

In de 4-daagse mBIT coach training, leer je hoe je mensen kunt coachen en begeleiden met mBraining en de mBIT coach methodied. Een eenvoudige en tegelijkertijd zeer krachtige methodiek om snel meer congruentie te ervaren in je handelen, voelen en gedachtes, zodat je je eigen zelf kunt leven.

Data najaar '23

8-9 & 22-23 oktober

mijn expertise

Coaching voor balans en groei

Zelfvertrouwen & verbeterd zelfbeeld

Wie zou je zijn met meer zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid of een krachtiger en liefdevoller zelfbeeld.

Angsten & fobieën

Nr.1 van angsten is spreekangst; wil jij zelfverzekerder kunnen spreken of presenteren voor groepen.
Of een andere angst, zoals bv. faalangst, vliegangst, angst voor hoogtes of iets anders. Vraag naar de mogelijkheden

Stress / Burn-out

Soms is het leven door een samenloop van omstandigheden even wat zwaar in je eentje of kan voelen alsof je een zware last draagt. Door een holistische aanpak kun je hier al weer snel verandering in ervaren

Afvallen

Verschillende mogelijkheden zoals b.v. aanpakken van een suikerverslaving, overmatig eten en je weer beter in je lijf gaan voelen.

Stoppen met roken

Wil je nu echt een niet-roker zijn en ervaren hoe het is meer lucht, smaak en een gezonder leven te leiden; start dan nu met een rookvrij bestaan. Contacteer mij voor de mogelijkheden

mBraining & mBIT coaching

De laatste bevindingen in de neurowetenschappen tonen aan dat we drie complexe en adaptieve neurale netwerken hebben; ons logisch (hoofd)brein, onze hartintelligentie en onze intuïtieve buikintelligente. mBIT coaching integreert deze drie intelligenties door gebruik te maken van de inzichten van deze neurowetenschappelijke kennis in combinatie met o.a. krachtige methodologieën van positieve psychologie, NLP, cognitieve linguïstiek, en ook inzichten uit oude wijsheidstradities.

mBIT coach training   

In het verbazingwekkend nieuwe vakgebied van mBraining / mBIT coaching werken we met je 3 breinen, of anders gezegd de intelligentie van je hoofd, hart en buik.
mBraining / mBIT coaching is een eenvoudige en tegelijkertijd zeer krachtige methodiek om mensen te helpen om meer evenwicht te ervaren tussen hun gedachten, gevoelens en acties, in contact te komen met de intelligentie van zowel hoofd, hart en buik,  en hun eigen innerlijke wijsheid. 

mBIT Coach Training 8-9 & 22-23 oktober

Over mij 

Als coach luister en begeleid ik

Mijn kracht ligt in het combineren van verschillende behandel- en coachingsmethoden.
Hierbij zijn diverse trajecten mogelijk, waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling
en een effectieve oplossing van angsten, stress, burn-out klachten en het behalen van andere persoonlijke en professionele doelstellingen.

Mijn eigen route startte tientallen jaren terug met intuïtieve ontwikkeling, regressie, meditatie, en waarbij ik trouw bleef aan het gebaande pad van mijn commerciële baan en (steeds) vaker in dezelfde valkuilen viel…., opkrabbelde en weer op dezelfde manier doorging.
Tot een aantal jaren geleden ik mijn vaste patronen ging doorbreken en makkelijker kon loslaten, met o.a. ademhaling, NLP, en mBraining (congruentie tussen mijn hartgevoel, m’n intuitie en t creatieve denken)

Contactformulier

8 + 7 =

Telefonisch bereikbaar

06 21485230

Email

angele@innersenz.nl

Address

Hertog van Gelresingel 28
5961 TB Horst

Tijden

Ma – Vr: 9.00 – 17.30 uur