Ontdek & Ontwikkel je Talenten

VerticalQ

VerticalQ is een onderscheidend multiple brain assessment dat mensen in hun kracht laat staan,
zorgt voor meer inzicht in talenten en betere prestaties binnen teams. 

workshop VerticalQ: 10 mei en 29 mei

Wil je zelf VerticalQ ervaren; kom kennis maken tijdens een gratis  inspiratieworkshop. De eerstvolgende zijn op 10 en 29 mei. Voor aanmelding gebruik formulier onder aan pagina

VerticalQ helpt je je talenten en je innerlijke kracht te ontdekken via de natuurlijke intelligentie van het lichaam.
Het maakt gebruik van een
body-based benadering om individuele kwaliteiten, talenten, sterkten en uitdagingen zichtbaar te maken.
Voor een team geeft deze unieke methodiek direct inzicht in de gecombineerde talenten, sterkten en uitdagingen en het volledige potentiel te benutten.

Bij VerticalQ draait alles om het kennen en inzetten van natuurlijke talenten. Het gaat om die zaken die jouw moeiteloos afgaan. Dat waar jij van nature sterk in bent. Je lijf vertelt wie jij bent en daarin is de VerticalQ-methode uniek.  

Je werkt en leeft vanuit vol potentieel door jouw talenten te weten en te kunnen inzetten, op het juiste moment. Met VerticalQ heb jij impact. Of je nu een individu bent die op zoek is naar persoonlijke groei, een teamleider die de teamdynamiek wil verbeteren, of een professional die anderen begeleidt naar succes.  

 

Jouw lijf vertelt wie jij bent

VerticalQ is een body-based, multiple brain assessment. Dat betekent dat we op het lijf meten en in kaart brengen welke talenten van jou het sterkst aanwezig zijn. Je kent de uitdrukking ‘in je kracht staan’ vast wel, wij kunnen je laten ervaren hoe fysiek ‘in je kracht staan’ voelt en vertalen dit naar een business-smart, persoonlijk talentenprofiel gebaseerd op hoofd, hart en buik intelligentie.

De methode onderscheidt 9 talenten die gericht zijn op samenwerking en persoonlijk leiderschap. Elk talent is bij iedereen aanwezig, maar verschilt per persoon in kracht. Zo heeft ieder talent en persoon een ander ritme waarop hij of zij het beste tot zijn recht komt.

Door 9 punten in een bepaalde houding, gekoppeld aan hoofd-, hart- en buikintelligentie, te meten komen we tot jouw persoonlijk talentenprofiel met jouw vier grootste talenten (1 primaire en 3 secundaire).
Hierdoor krijg je een helder inzicht in jouw natuurlijke talenten, kwaliteiten en drijfveren. Ook biedt het inzicht in een aantal valkuilen die je kunt tegenkomen, zowel op persoonlijk vlak en ook binnen teams en organisaties.
Wanneer jij jouw 4 grootste talenten weet, met de bijbehorende tempo´s en ritmes ontdek je nieuwe kansen en mogelijkheden die je kunt inzetten.

Veelzijdige toepassing van VerticalQ

Het VerticalQ assessment is een krachtige en praktische tool, die een profiel en focus voor persoonlijke groei biedt en op vele gebieden kan helpen. Het algemene doel van VerticalQ multiple brain assessment is het creëren van de mogelijkheid voor persoonlijke bewustwording en groei. En het verdiepen van teaminzicht en bewustzijn over hoe de sterke punten van elke persoon kunnen worden ingezet om de algehele teamprestaties te verbeteren.
Inzicht in de negen VerticalQ talenten helpt de effectiviteit van mensen, teams en organisaties versterken.

Hieronder enkele punten waarbij VerticalQ ingezet kan worden:

Individuele / persoonlijke ontwikkeling:  Een individueel VerticalQ assessment is zeer krachtig voor persoonlijk inzicht en ontwikkeling. VerticalQ geeft inzicht in waar je talenten liggen, waar je energie van krijgt en hoe je dit allemaal zo optimaal mogelijk kan inzetten. Het assessment kan helpen bij het begrijpen van persoonlijkheidskenmerken, gedragspatronen, motivaties en groeimogelijkheden.

Teamontwikkeling: Een VerticalQ teamassessment is vooral nuttig om meer inzicht in de teamdynamiek te krijgen en deze beter te begrijpen;  en ook de (onderlinge) communicatie en samenwerking te verbeteren. Door de talenten van het team in kaart te brengen kunnen leidinggevenden beter begrijpen hoe elk individu maximaal kan bijdragen aan het team.

Onderliggende patronen zichtbaar maken: VerticalQ kan inzicht geven waarom iets op papier helemaal klopt maar dit toch in de praktijk niet tot uiting komt. Het helpt om te begrijpen welke talenten nodig zijn om een bepaald resultaat te behalen.

Leiderschapsontwikkeling: Het VerticalQ Assessment kan worden gebruikt door leiders om hun eigen talenten en voorkeuren beter te begrijpen en hoe dit tot uiting komt in hun leiderschapsstijl. Inzicht in de verschillende talenten in het team helpt om te begrijpen hoe hier effectiever op ingespeeld kan worden op het gebied van communiceren, samenwerken, motiveren en begeleiden.

Coaching: VerticalQ kan helpen inzicht te krijgen in talenten en gedragspatronen. Hierdoor kunnen medewerkers bijvoorbeeld werken aan het verbeteren van relaties, het overwinnen van uitdagingen en persoonlijke groei. Coaching sessies verdiepen het begrip en de toepassing van de nieuwe inzichten.

verticalQ luistert naar je lijf en geeft inzicht in jouw sterkste talenten

De oorsprong van VerticalQ

Bij het ontwikkelen van VerticalQ is er onderzoek gedaan naar huidige neurowetenschappelijke inzichten en combineert dit met oude en nieuwe, oosterse en westerse filosofieën.
Uit de neurowetenschap blijkt dat we zowel in ons hoofd, hart en buik complexe neurale netwerken hebben en spreken we van de intelligentie of wijsheid van ons hart, hoofd en buik.
De wijsheid van VerticalQ komt ook voort uit diverse andere disciplines, zoals de psychosomatische benadering, het enneagram en aikido.
gecombineerd met ‘business practice’.

De combinatie tussen neurowetenschap en andere disciplines maakt dat VerticalQ een geweldige tool is om mee aan de slag te gaan. En zinvol en zeer relevant is voor het moderne bedrijfsleven van vandaag.

 

meld je aan voor de VerticalQ workshop op 10 of 29 mei

Wil je kennismaken met VerticaQ. Deze workshop wordt gegeven door Miranda Laurant en Angèle Te Baerts – Fleurkens.   
Via onderstaand formulier kun je je aanmelden.
Ben jij benieuwd naar jouw talenten of naar het profiel van Miranda en Angèle? We ontmoeten je graag op in mei.

 Wanneer:   
vrijdag 10 mei 2024;     09.30 – 12.00 uur
woensdag 29 mei 2024;     13.30 – 16.00 uur
Locatie:    
Staete Vrijdaggevoel, De Nieuwe Erven 3, 5431 NV Cuijk

Geef je keuze aan

6 + 15 =

CONTACT

mBlooming
Angèle Te Baerts
NL – 5961 TB Horst

Tel.: 0621485230
e-mail:  angele@innersenz.nl

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.