mBraining & mBIT coaching  werken met je 3 breinen

Meer dan 1 brein?? …?  zul je misschien denken?   Ja hoor; je leest t goed.
In de laatste 2 decennia heeft de neurowetenschap ontdekt dat we naast het brein in ons hoofd  ook een brein in ons hart en buik hebben; ook wel complexe, functionele neurale netwerken genoemd, of gewoonweg intelligenties.

In het verbazingwekkend nieuwe vakgebied van mBraining / mBIT coaching werken we met deze 3 breinen, of anders gezegd de intelligentie van ons hoofd, hart en buik.
mBraining / mBIT coaching is een eenvoudige en tegelijkertijd zeer krachtige methodiek om mensen te helpen om meer evenwicht te ervaren tussen hun gedachten, gevoelens en acties, in contact te komen met de intelligentie van zowel hoofd, hart en buik,  en hun eigen innerlijke  wijsheid.
Heel praktisch gezien geeft mBraining / mBIT coaching je een routekaart die je in staat stelt om te zien hoe je 3 intelligenties samenwerken, waar het evt. blokkeert en deze weer op één lijn te brengen en de kracht van je meerdere breinen te benutten. Om zodoende meer balans en daadkracht te ervaren, meer vanuit je essentie in het leven te staan en meer zingeving, succes en geluk te bereiken in een wereld die steeds sneller verandert.

mBraining en mBIT coaching is ontwikkeld door Grant Soosalu en Marvin Oka. Geïntrigeerd door de ontdekkingen vanuit de neurowetenschap, hebben zij over meerdere jaren een breed scala aan onderzoeksresultaten samengevat. En hierbij ook krachtige methodologieën van NLP, gedragsmodellering, neuro-linguïstiek  en oude wijsheidstradities geïntegreerd tot een praktische methodiek. Met diepe inzichten uit esoterische en spirituele tradities die ons duizenden jaren lang informeren over deze drie krachtige intelligenties.
De reeks praktische methoden en roadmap die het biedt, maakt deel uit van het vakgebied mBraining / mBIT (multiple brain integration techniques).
In 2012 hebben zij het boek uitgebracht mBraining, using your multiple brains to do cool stuff..  (in 2018 is hiervan de Nederlandse vertaling uitgekomen)

mBIT Coach Training 11-12 & 18-19 juni 2023

mBIT coach training

mBraining / mBIT gaat over optimaal met de 3 breinen communiceren om;

 • Inzicht te verkrijgen in je intuïtieve vaardigheden, wat jou drijft in je kern en datgene wat voor jou echt belangrijk is
 • De creativiteit in je vrij te laten komen
 • De compassie en liefde te laten stromen naar jezelf en anderen
 • De moed te ontwikkelen om je authentieke ik aan de wereld te laten zien zonder angst
 • De intelligenties uitlijnen/aanspreken om beter samen te werken en gebruik te maken van de aangeboren intelligentie

mBIT coach training

Hoe je meerdere breinen coachen  voor meer succes, geluk en wijsheid.

In de mBIT coach training leer je hoe je anderen kunt begeleiden in het proces, het communiceren met de 3 breinen voor het verkrijgen van meer balans, innerlijk inzicht en wijzere besluitvorming.

Werk je al als coach of begeleid je mensen (b.v. als manager, mentor, consultant, etc.) en wil je mensen motiveren en activeren meer vanuit hun essentie in het leven te staan. Ben je op zoek naar een methodiek die jouw huidige skillset aanvult?

  In de uitgebreide 4-daagse mBIT coach training krijg je zowel inzichten in de (theoretische) achtergrond als ook veel praktische training met de mBIT  methodiek. Het levert diepgaande kennis hoe jij je meerdere breinen inzet om tot ultieme wijsheid te komen, de juiste beslissingen te maken en tot diepe inzichten te komen.

  Wat je leert tijdens deze training:

  • Hoe mBraining en de mBIT methodiek tot stand is gekomen en wat de connectie is met oeroude wijsheidstradities
  • Theoretisch kader
  • Hoe je de aangeboren intelligentie en generatieve wijsheid van je meerdere breinen kunt benutten door het proces van ‘mBraining’
  • De reeks krachtige en eenvoudig te gebruiken methoden van mBIT  (multiple brain integratie technieken)
  • De primaire functies en de competenties van elk brein
  • Hoe je communiceert met je meerdere breinen en hoe je ze moet uitlijnen
  • Kennis en technieken om je autonome zenuwstelsel te reguleren
  • mBIT balanced breathing methodiek en hoe dit je in staat stelt het proces van mBraining goed te doen
  • Hoe je mensen kan begeleiden tijdens hun mBIT reis en hoe je conflicten tussen de breinen kan oplossen
  • De mBIT Roadmap
  • En nog veel meer..

  Schrijf je hier direct in

   

  De training is bij Response Instituut in Roermond, schrijf je hier in

  response-instituut.nl/mbit-coach-training/